У середу, 24 квітня в Україні очікується суха погода прохолодна вночі і тепла вдень.

Цю інформацію повідомляє Укргідрометцентр.

По всій території країни опади не очікуються, лише не Закарпатті може пройти невеликий дощ. Вітер південно-східний (у східних областях північно-західний), 5-10 м/с, у західних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 3-8° тепла, вдень 18-23°, у західній частині та на узбережжі морів 14-19°; в Карпатах вночі близько 0°, вдень 6-11° тепла.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У столиці в середу опадів не буде. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 6-8° тепла, вдень 20-22°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в день 24 квітня в Києві найвища температура вдень була зафіксована на позначці 27,0 градусів тепла у 1950 році, найнижча вночі на позначці 2,2 градуса морозу в 1893 році.

Нагадаємо, що навіть після Великодня холод не збираються залишати територію України. Жителів нашої країни чекає три хвилі похолодання. Якось весна в цьому році не задалася, заморозки вже неодноразово атакували Україну.

Такий прогноз зробив народний синоптик Леонід Горбань, про що він розповів "Народній правді". Зокрема, за словами синоптика, найбільші холоди будуть панувати через дев'ять днів після свята.

"У перших числах травня очікується 19-21 градус тепла, але 2 травня є ймовірність дощу. Згідно з розрахунками, зниження температури після Великодня припадає на 9-й, 17-й і 33-й дні. Через пізній Великдень найбільш холодною хвилею є перша, тобто та, яка через півтора тижні. Виходить, що в цьому році вона припадає на 6 травня. Але чи надовго вона не затримається", - прогнозує синоптик.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", синоптики дали прогноз на погоду в травні. На українців чекає неймовірно тепла погода. Як повідомляють синоптики, різкого зльоту температури в травні в Україні слід очікувати після 9 числа, тоді стовпчики термометрів піднімуться до 28-30 градусів.

Також "Знай.uа" писав про те, що погода в Україні на кінець квітня і травень.