В країні весна. Буйним цвітом квітнуть не тільки вишні та абрикоси але і, як бачимо, весняні загострення психічних захворювань. У місті Дніпро неадекватний пасажир перетворив на кошмар повсякденну поїздку в маршрутці, передає Telegram-канал ХД.

У Дніпропетровську пасажир маршрутного таксі №21почав бити водія за кермом , пишуть очевидці.

Що стало причиною побиття водія, не відомо. Але найстрашніше, інцидент стався під час руху.

Можна тільки уявити, що з'ясування відносин могло спровокувати ДТП.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На відео можна бачити, що за водія заступилися пасажири, деякі вимагали викликати поліцію.

Хуліган вилаяв всіх нецензурною лайкою і покинув автобус.

Нагадуємо, що і не всі водії маршруток - "святі люди". Словосполучення "водій маршрутки", судячи з кількості інцидентів, в яких вони причетні, скоро стане ім'ям прозивним. Не в образу інтелігентним і сумлінним водіям, які роблять свою роботу без ексцесів і з якими приємно їздити. Але все більше водіїв маршруток хамлять, висаджують пасажирів, і навіть б'ються.

Нагадаємо, раніше ми писали, що пенсіонер жорстко провчив нахабного маршрутчика: неповадно буде.

Також повідомлялося, що у Харкові дикий маршрутник жорстоко побив дідуся заради восьми гривень.

Нагадаємо,що дикий маршрутник побив і вигнав дитину на очах у пасажирів: "На вихід! Геть звідси!"В селі Вишневе, яке розташоване під Києвом, розгорівся гучний скандал з причини неадекватної поведінки водія маршрутки, про що повідомляють Акценти.

Нещодавно "Знай.uа" У Дніпрі битами побили пенсіонерів, не пошкодувавши навіть 103-річну бабусю.Злочин було скоєно в будинку №18 на вулиці Анапская.Саме там жили потерпілі пенсіонерки, повідомляє "Інформатор".