Мережа шокована неймовірною історією Алли з Черкас. Так, у 2006 році жінка важила близько 70 кілограмів при зрості 168 сантиметрів. Алла зізналася, що ніколи не була худенькою, але і товстою теж. Після народження дітей вага коливалася від 68 до 76. Надмірна вага почала з'являтися близько десяти років тому.

Вражаючу історію опублікували українські ЗМІ.

Алла Волковська

"Те, що мені негайно треба брати себе в руки, я зрозуміла, коли стоячи не змогла поміряти в магазині чоботи. У мене як якесь прозріння сталося. Я встала на ваги, а там 116 кілограмів! Після цього я вирішила, що з цим треба щось робити. Сьогодні в цій жінці ніщо не видає ні її вік, ні те, що колись мала зайві кілограми. В залі працює весело, натхненно, підбадьорює молодь, хоча на початку просто соромилася приходити в спортклуб", - згадує 50-річна мешканка Черкас Алла Волковська.

Жінка розуміла, що треба щось робити, але з чого почати? В спортивний зал йти боялася — мала купу комплексів. Переймалася, що молодь просто буде насміхатися над нею, вважала себе старою і товстою, і дуже через це комплексувала, соромилася того, що не вміє користуватися тренажерами, не знає як включити бігову доріжку.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Алла Волковська

Всіма силами я намагалася дотримуватися тієї дієти, їла по годинах по п'ять разів на день. Я так раділа, що моя мрія здійснилася і я нарешті зайнялася собою, що просто літала на крилах. У перший місяць я скинула сім кілограмів, а за другий — п'ять. Відразу пішли з подругою купувати нові штани і футболки. Я раніше в такі магазини навіть не заходила, бо думала, що спортивного одягу мого розміру там немає, - ділиться спогадами Алла. - Домашні захоплювалися, підтримували мене, мотивували. Я схудла до свого 48-розміру. Не можу передати, яке задоволення я тоді отримувала від шопінгу!

Нагадаємо, Гройсман зізнався, як схуд на 20 кг, на животі піджак не застібався: фото до і після.

Як повідомляв Знай.uа наречена віце-міністра Розенка показала результати схуднення, і мережа нажахана.

Також Знай.uа писав, спорт і дієта не допомагають схуднути: як позбутися від ненависних зайвих кілограмів до літа.