Британські дієтологи назвали продукти, які дозволять стрімко схуднути, і при цьому не напружуватися.

Щоб запустити процес схуднення, вони рекомендують додати корицю в кашу.

Кориця

За словами експертів, до складу кориці входить поліфенол, який нормалізує рівень цукру в крові, а також веде до стабілізації обміну речовин і скидання ваги.

Кориця відрізняється також тим, що у неї є антисептичні властивості. Саме вони зміцнюють імунітет.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також дієтологи з'ясували, що кориця корисна тим, що поліпшує настрій і підтримує його стабільність. А якщо поєднувати корицю зі злаками щоранку, зайва вага стрімко зникне. Однак, крім цього, не варто забувати про правильне харчування.

Кориця і злаки мають протипоказання, варто проконсультуватися у дієтолога.

Варто нагадати, що Українці святкуватимуть чимало свят. Традиційно прийнято готувати велику кількість солодощів та частування. Однак за час святкування Велодня та травневих свят можна набрати зайву вагу.

Щоб не набрати зайвого, варто змінити спосіб приготування звичних страв, радить лікар-дієтолог Оксана Скиталінська в коментарі кореспонденту УНН.

Дієтолог розповіла, що в першу чергу варто відмовитися від смаженого. Краще запікати або відпарювати їжу.

"Для того, щоб не набрати під час травневих свят зайвої ваги, варто в першу чергу відмовитися від смаженої їжі, краще відварювати і запікати. Для порівняння, одна парова котлета може містити приблизно 100 калорій, а смажена може містити 700 калорій. Варто враховувати, що це жир дуже низькою і шкідливою якості",- зазначила дієтолог.

За словами Оксани Скиталінської, варто відмовитися від солодощів. Особливо тістечок з кремом. Вони миттєво перетворюються в жир.

Нагадаємо, Лікарі розповіли, як правильно поєднати сигарети, алкоголь і спорт

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Медики змінили норми тиску

Також Знай.ua" писав про те, що Кому категорично не можна народжувати вдома