У Держагентстві автомобільних доріг України повідомили про хакерську атаку на свій сайт. Відомо, що в розділі "Новини" розміщено цікаве повідомлення під заголовком "Я ненавиджу Укравтодор". Про це повідомили українці в соціальній мережі Facebook.

Сайт Укравтодора хакнули. там висит краткий, но ёмкий текст о ситуации с дорогами и, если подумать, страной. А так же...

Geplaatst door Ігар Тышкевіч op Dinsdag 30 april 2019

"Сайт Укравтодору хакнули. там висить короткий, але ємний текст про ситуацію з дорогами і, якщо подумати, країною. А так само звернення до співробітників самої організації, спроба достукатися до свідомості і самоповаги "P. S. Зверніться що в СБУ, нехай вам там баги на сайті пофиксят. Це завдання кібер-безпеки країни. Домен сайту - GOV.UA. Час - військовий...." Одним словом, зі святами, товариші. Цікаво, дана новина на сайті довисить до 3 травня або хтось із співробітників таки зважитися перервати вихідні? Так, чисто порожня цікавість..." - пише українець.

Неизвестный хакер взломал сайт Укравтодор и разместил там душещипательный манифест о поборах, дорогах и пожелал...

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще
Geplaatst door Yehor Papyshev op Dinsdag 30 april 2019

"Невідомий хакер зламав сайт Укравтодор і розмістив там жалісний маніфест про побори, дороги і побажав співвітчизникам веселих свят. Сторінка досі висить на сайті, проте навіть якщо її приберуть, то про фіксацію в "архів.іс" теж хтось подбав"

В Укравтодорі підтвердили хакерську атаку.

Українці по-різному коментують цю ситуацію:
"Пореготав", "Це п'ять і залік! Я не навижу ці дороги!", "Чарівно", "Все, бобік зазнав алярма", "Ось, що значить безмірна жадібність пофігізм)) всі виїхали на свята і хтось відмінно постібався"

Повідомляється, що повідомлення вже прибрали з сайту. Варто відзначити, що в соціальній мережі Facebook існує ціла група під назвою "Я ненавиджу Укравтодор", де українці розміщують фото

Нагадаємо, експерти з'ясували головну причину швидкого руйнування головної траси країни.

Як повідомляв портал Знай.іа одна з найгірших доріг в Україні отримає цементобетонне покриття. ремонт другий раз виділили космічну суму.

Знай.іа писав про те, що не дивлячись на підвищення цін по всій Україні, ми регулярно читаємо стрічці новин про небезпечні випадки за участю маршруток.