Стало відомо, що з моменту дії програми видачі одноразової допомоги "пакунок малюка" допомогу отримали 170 тисяч українських сімей. Про це написав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передає Хвиля.

"Пакунок малюка" дарують батькам під час виписки з пологового будинку. За час існування програми вже близько 170 тисяч сімей отримали подарунок від уряду. Для нас особливо важливо допомогти українським сім'ям у такий відповідальний час", — зазначив він.

За словами прем'єр-міністра, до "пакунку малюка", який видається кожній молодій матері, входять предмети, необхідні в перші місяці життя дитини — пелюшки, підгузники, одяг, присипки. Всього в "пакеті" є 25 предметів.

Кожна мама після народження дитини отримує #ПакунокМаляти. Тут є все необхідне на перші місяці життя: пелюшки, підгузки,...

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Geplaatst door Volodymyr Groysman op Woensdag 1 mei 2019

Раніше ми писали про те, що з 1 травня 2019 року в Україні знизили ціни на природний газ для населення. За даними прес-служби НАК, вартість блакитного палива в цьому місяці зменшується з 8550 до 8247 грн (300 грн) за тисячу кубометрів з ПДВ та транспортуванням.

У той же час бізнес буде платити за споживання природного газу більше. Порівняно з цінами на квітень 2019 року, в травні ціни зросли на 5,2-11,5%. В залежності від ряду показників "Нафтогаз" пропонує газ за ціною 6 299 - 6 948 грн/тис. куб. м.

Нагадаємо, що робити українцям, які подають документи для оформлення пенсії, якщо підприємства, установи, організації, де вони працювали, вже не існує.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Нафтогаз" вирішив знизити з травня тариф на газ для населення на 30 коп. за куб. м. Кінцева роздрібна ціна газу для населення становитиме близько 8,25 грн./куб. м.

Також портал Знай.uа писав, що до боржників за комунальні послуги в Україні будуть застосовувати санкції у вигляді штрафів, пені та відключення від постачання. Подібні заходи передбачені новими нормами ЖКГ, які набули чинності в Україні 1 травня.