Вранці у вівторок, 7 травня, в Івано-Франківській області випав сніг. Відповідні дивовижні фото засніжених травневих пейзажів почали з'являтися в мережі.

У тому числі повідомив про негоду голова Верховинської районної ради Іван Шкиднюк в Facebook.

"Ранок 7 травня 2019 Верховинський район Буковецький перевал. В горах цікаво і весело, хто не живе в горах не зрозуміє. Чому горян не чують у Верховній раді, уряді, адміністрації Президента і у високих кабінетах? Україна одна, а ми різні і проблеми у нас теж різні", - розповідає Іван.

Ранок 7 травня 2019 рік Верховинський район Буковецький перевал. В горах цікаво і весело, хто не жиє у горах не зрозуміє. Чому горян не чують у Верховній раді, уряді, адміністрації Президента та у високих кабінетах? Україна одна, а ми різні і проблеми у нас тоже різні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Geplaatst door Ivan Shkindiuk op Maandag 6 mei 2019

Він опублікував в соціальній мережі відео, де їде по засніженій дорозі. Раніше синоптики оголосили штормове попередження і повідомляли, що в найближчі дні варто бути готовим до сильних дощів, а в горах навіть з мокрим снігом.

Крім цього, за інформацією ДСНС, протягом усього дня, 7 травня, в Івано-Франківській області очікується сильний дощ, в горах з мокрим снігом, посилення північно-західного вітру 15-20 м/с.

Рятувальники попереджають всі туристичні групи утриматися від виходу в високогір'я. Станом на 6:20 07.05.2019 р. на Піп Іван Чорногірський температура повітря -6°С, вітер північно-західний 20-25м/с, хмарно, сніг, обмежена видимість.

Раніше повідомлялося, що курортний острів Кіпр 21 квітня щедро засипало снегом. Як повідомляють місцеві ЗМІ, потужний снігопад поглинцв цілий гірський масив Тродос. Снігом засипало і найближчі міста та села. Відзначається також, що температура в горах опустилася до 5 градусів морозу.

У зв'язку з щільним сніговим покривом на дорогах поліція острова ввела обмеження на рух транспорту в горах Тродоса.

Нагадаємопрогноз погоди на тиждень влаштує українцям конкурс на виживання.

Як повідомляв Знай. ua, раптовий снігопад накрив українське місто.

Знай. ua писав, що улюблений курорт українців засипало снігом.