Ні для кого не секрет, що схуднення - досит копіткий та тривалий процес, який вимагає багатьох жертв з вашого боку. І часто ваші зусилля зовсім не тішать результатами. Тому ймовірно, ви просто обрали для себе не неправильну тактику. Адже навіть час, коли ви народились, впливає на те, на скільки вам складно кнтролювати своє тіло.

Астрологи дали поради для всіх знаків та розповіли, що кому найбільше підходить у питанні дієт та тренувань.

Про це пише Joinfo.ua.

Овен

Ви конкурентоспроможна людина, якій для того, щоб домогтися успіху, потрібен виклик. Почніть займатися спортом, в якому ви зможете змагатися - це може бути їзда на велосипеді, спінінг або марафон. Також вам потрібна мотивація. Купіть тур на пляжний відпочинок і ви не помітите, як опинитеся в центрі уваги серед відпочивальників.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Виберіть дієту, яка включає в себе максимум продуктів, які ви любите. Важливо не здаватися, навіть якщо ви не бачите швидких результатів. Наберіться терпіння і дотримуйтеся наміченого плану, принаймні, протягом шести місяців.

Телець

Для того, щоб скинути ненависні кілограми не потрібно грати у перегони. Вам підходить помірне навантаження та поступова втрата ваги.Виконуйте щоденні вправи для гнучкості тіла, займайтеся йогою або пілатесом.

Почніть є помірно, споживайте їжу протягом дня невеликими порціями, а ввечері їжте легкі закуски.

Близнюки

Знайдіть друга, з яким можна піти в спортзал та який підримає вас у нелегкому двобої з зайвим жиром. Варто відповідально підходити до тренувань і не відволікатися у залі на балачки з подругами. В інші дні намагайтеся більше часу гуляти на свіжому повітрі.

Що стосується харчування - зробіть ставку на різноманітне, але легке меню - ви не та людина, котрій принесуть користь з'їдені на ніч тушковані овочі з м'ясом.

Рак

Стихія Вашого знаку - вода, тому вам точно підійде плавання. Скористайтесь послугами тренера, який складе вам графік та навантаженя.

Що стосується дієти - просто відмовтеся від вживання калорійних продуктів і напівфабрикатів.

Лев

Ви народжені під вогненним знаком, тому, вам точно допоможуть запальні танці. Знайдіть вчителя латиноамериканських танців або спробуйте групові тренування на тлі енергійної музики.

Вам підійде середземноморська дієта, не шкодуйте грошей на рибу та морепродукти.

Діва

Ви любите рутину, значить, вам потрібно знайти свій улюблений вид спорту, який доставить вам задоволення, і ви психічно розвантажите свій організм. Якщо вам сподобається те, що ви робите, вам легко буде дотримуватися регулярності тренувань.

Щодо харчування, то для гарного результату вам слід контролювати порції та зменшити калорії.

Терези

Ви любите перебувати серед людей, тому знайдіть для себе вид спорту, яким ви зможете займатися з надійним партнером - сквош, теніс, бокс.

Дієту краще вибирати таку, яка не дасть вам голодувати, і не забувайте про різноманітність раціону.

Скорпіон

Ви дуже конкурентоспроможний людина, і для вас найбільш підходящий вид спорту – це той, де присутній дух змагань. Тільки в цьому випадку ви відчуєте справжнє почуття задоволення і зможете досягти результату!

Кращий підхід до втрати ваги для вас – це балувати себе різноманітними, але низькокалорійними продуктами.

Стрілець

Ви - людина командних видів спорту, тому вам підійдуть баскетбол, волейбол, футбол та інше.

Вивчіть усі сучасні дієти перед тим, як вибрати одну з них. Головне не катувати себе тим, що взагалі не йде на душу.

Козеріг

Вам потрібна інтенсивна робота над своїм тілом і швидкий результат точно принесуть вам задоволення! Скористайтесь порадами тренера, який підбере вам правильне навантаження та не лінуйтеся виконувати вказівки фахівців.

Що стосується дієти і режиму харчування, простіше ніж він буде, тим більше буде вам підходити. У вашому випадку не варто особливо морочитися з різноманітністю раціону!

Водолій

Зробіть ставку на найбільш гламурний та новий фітнес-центр у вашому районі. Оскыльки ви любитель всього нового та модного, це має вас мотивувати та підсилювати інтерес.

Серед дієт оберіть ту, яка не буде вас напружувати.

Риби

Мотивація - велика проблема для вас. Вам потрібно зовнішній тиск, щоб почати щось нове, особливо, що стосується фізичних навантажень. Поцікавтесь у друзів та рідних, що вони насправді думають про вашу фігуру, ймовірно, критика і стане для вас мотивацією. У вас більше шансів регулярно займатися спортом, якщо хтось їх добре знайомих вам людей буде поруч.

Що стосується їжі - приберіть зі свого раціону цукор, сіль і білу муку.

Нагадаємо, що пророкує еротичний гороскоп для всіх знаків Зодіака.

Як повідомляв портал Знай.ua, які жіночі імена мають найгіршу енергетику та приречені на самотність.

Також Знай.ua писав про те, як визначити, що чоловік колода в ліжку ще до інтиму