Українські військові під Докучаєвськом ліквідували високопоставленого терориста "ДНР" на прізвисько "Лунь".

Про це повідомляє відомий блогер Necro Mancer.

Блогер відзначив, що вже упізнав терористка "ДНР". За його словами ліквідований терорист це 39-річний російським найманець Євген Шабаев. Його тіло "вантажем 200" скоро відправлять на батьківщину - в Ростовську область Росії.

Відомо, що саме під Докучаєвськом протягом останнього часу доволі сильно загострилась ситуація, через постійні обстріли бойовиками незаконних збройних формувань.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Варто відзначити, що інформацію про загибель бойовика підтвердив інший скандальний ватажок Ігор Гіркін-Стрєлков. За його словами українським військовим вдалося ліквідувати комбата бойовиків ще 7 травня.

Варто нагадати, що у середу, 8 травня, стало відомо про те, що окупанти так званої "ДНР" передали українським воїнам тіло вбитого морпіха Дениса Козьми, який раніше пропав під час бою з терористами біля села Миколаївка на Донеччині. Про це написали ЗМІ бойовиків, які у статті опублікували фотографії загиблого українця. Примітно, що тіло військового було в чорному чохлі з написом "Укр".

Нагадаємо, російські терористи у односторонньому порядку скасували режим припинення вогню на Донбасі.

"За повідомленням української сторони СЦКК, о 10.00 8 травня від команди СММ ОБСЄ отримано повідомлення про припинення в односторонньому порядку російськими бойовиками на Сході України режиму припинення вогню вздовж всієї лінії зіткнення", - сказано у повідомленні.

Як повідомляв "Знай.ua", терористи "ЛНР" оскандалилися черговим фейком про те, що лави ЗСУ на Донбасі скоро нібито поповнять призовники та випускники українських університетів. Згідно з легендою окупантів, так українське командування збирається перекрити тотальну нестачу захисників на передовій.

Також "Знай.ua" писав, що на Донеччині трапився нетривіальний випадок із найманцем Путіна. Учасник незаконних військових формувань добровільно здався правоохоронцям у місті Бахмут і тепер дає свідчення. У повідомленні зазначається, що на екс-найманця нахлинула хвиля каяття і таким чином він вирішив звільнитися від кримінальної відповідальності.

Зеленський хоче "почути Донбас": Путін роздає паспорти і чекає дешевих робочих в РФ. Мартиненко