Український державний банк "Ощадбанк" відповів розлюченому клієнту на відгук про хамську поведінку своїх співробітників у відділенні банку при зверненні до них. Відгук з обуреннями клієнт залишив на одному з фінансових порталів.

Про цей скандальний випадок стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

"Здрастуйте, обслуговування у відділенні банку по вул. Покровська 1 в с. Орлівщина Новомосковського району Дніпропетровської області огидне, касир на ім'я Прудникова Ганна Андріївна займається своїми особистими справами на робочому місці, на питання чому не відпускає чергу відповіла хамством, грубістю і не цензурною лексикою, не стала вибачатися за все сказане, і ще сказала мовляв не подобається що я взагалі тут роблю вам послугу сиджу, ідіть в інший банк", - пояснив ситуацію клієнт Ощадбанку.

Співробітник служби підтримки "Ощадбанку" відповіла на це повідомлення. В ньому від імені банку повідомляється про те, як компанія реагує на дане звернення.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Добрий день. Дякуємо за інформацію! Описана поведінка співробітника не допустима, тому здійснимо аналіз ситуації і, при підтвердженні, вживемо заходів. Підкажіть, будь ласка, послуга, за якою ви звернулися до банку, була вам надана або потрібна допомога у цьому питанні?", - відповіли в Ощадбанку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в травні на українців чекає перерахунок субсидії на новий опалювальний сезон. Розраховувати на неї слід лише тим сім'ям, які за станом на травень–червень повністю розрахуються за комунальні послуги, про що говориться в повідомленні Today.

Річну субсидію нарахують, виходячи з доходів громадян, які вони отримали у ІІІ-ІV кварталах минулого року. Ті з них, хто за станом на травень–червень не погасив борги за компослуги, будуть переведені на безготівкову монетизацію, у разі оплати боргу або укладення договору реструктуризації.

Нагадаємо, 40 тисяч пенсії: українцям назвали головну умову рекордної надбавки.

Як повідомляв Знай.uа субсидії влітку: кому відмовлять у пільгах, а кому влаштують додаткові перевірки.

Знай.uа писав, старт виплат "живих" субсидій: українцям відповіли на головні питання.