Українці все частіше скаржаться на різко злетіли ціни продуктів, що зовсім не гарантує їх нормальної якості. У цьому твердженні переконався житель столичного масиву Троєщина в Києві. Українець захотів купити капусту, яка останнім часом просто побила рекорди за ціною. "Акція" від супермаркету "Сільпо" пояснила всім, чим обумовлено подорожчання цін.

супермаркет
супермаркет

"Вул. Лаврухіна , ТРЦ Район, Сільпо капуста продається з слимаками, черв'яками" - повідомляється на сторінці спільноти "Троєщина" в соціальній мережі Instagram.

На фото видно, як по зеленій, свіжій капусті повзе противний слимак, вид якого може назавжди відбити апетит.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Українці по-різному реагують на такий фотодоказ. Деякі у нестямі від люті, але є й ті, хто назвав автора фото пестунчиком:
"Значить капуста хороша. Можна купувати", "Це нормально", Значить капуста хороша", "Це равлики. Вони живуть у капустяних листках. Раз він не жере, значить капуста ок", "Значить без ГМО", "Вибачте, але автор гальмо!) А мозок включити? Значить капуста без хімії!", "Зате натурально", "Які прям ніжні, я не можу. Купили, промили, з'їли."

"Це ж білок, ось чому капуста дорога", "Відмінний супермаркет. Равлика віддайте в зоомагазин на цьому ж поверсі.", "Це м'ясо в бонус. Ох вже ці міські", "З одного боку"страаашно"....а з іншого, вам потрібна капуста яку навіть слимаки не їдять?", "З м'ясом, круто", "Ну і? радійте, слимак від цієї капусти не здох, значить і вам нічого не буде, не отруйна. теж мені горюшко, слизнячок. натур-продукт!".

Нагадаємо, що Міністерство регіонального розвитку внесло зміни в державні будівельні норми (ДБН) і встановило нові вимоги щодо облаштування торгових точок в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа у поточному році в Україні овочі побили цінові рекорди.

Також портал Знай.uа писав, висока вартість продуктів зовсім не гарантує їх нормальної якості. У цьому переконався житель Мелітополя, який придбав недешеву ковбасу з цвіллю всередині.