Вчені зробили замах на святиню і фактично "воскресили" Бога, зробивши в лабораторії достовірну тривимірну модель Ісуса Христа.

Про це повідомив портал The Guardian.

Людство протягом останніх двох тисяч років прагнуло знайти відповідь на питання, як саме виглядав Цар царів. Людей давно цікавить все, що стосується сина Божого. В тому числі і зовнішність Ісуса Христа. Вчені всього світу давно билися над завданням відтворення істинного вигляду хрестоматійного лідера, і ось ця загадка нарешті була вирішена.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше вже неодноразово робилися спроби уявити, як виглядав Пророк. Ймовірний портрет Ісуса Христа відтворювали за допомогою відбитка на Туринській плащаниці, справжність якої, до речі, так і не була доведена. Але на цей раз професор з Італії Джуліо Фанта провів кропітку, багаторічну роботу і зумів отримати достовірну модель Ісуса Христа.

Дослідник зробив величезну кількість замірів перед тим, як наважився відтворити образ Ісуса Христа. Отримана тривимірна модель є найбільш близькою до історичної реальності з усіх існуючих. Дослідник також говорить, що Ісус володів високим ростом – він був вище 180 сантиметрів. Для прикладу, середній зріст людини в ті часи рідко перевищував 167 сантиметрів.

Крім усього іншого, Ісус був вельми привабливим чоловіком. У його зовнішності була величність, він володів харизмою і талантом говорити так, що всі навколо уважно слухали. У момент смерті Христос зберіг самовладання і царський вираз обличчя. На тілі Ісуса Христа були виявлені сліди від більш, ніж триста ударів батогом. По всій видимості, синьйор Фанта дійсно зробив справжній прорив в області вивчення життєдіяльності Ісуса Христа. Реакція Ватикану на цю подію поки невідома.

Нагадаємо, прибульці з Нібіру нишком готують Апокаліпсис: нікому не сховатися, Земля в небезпеці.

Як повідомляв Знай.uа, Великодній Апокаліпсис: землян попередили про найкривавіше святі за 1700 років.

Знай.uа писав, пожежа в Соборі Паризької Богоматері пророкував Нострадамус: французів попереджали ще 500 років тому.