Стало відомо, що в Україну хотіли завести партію заражених помідорів з Туреччини вагою 22 тонни, але товар не пропустили на територію нашої країни. Про це повідомила прес-служба Державної служби з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів.

Згідно з інформацією, вантаж був заражений південноамериканською томатною міллю. Фахівці виявили і відразу затримали партію з Туреччини 23 травня в пункті фітосанітарного контролю "Уманський" у Черкаській області.

У прес-службі Держспоживслужби відзначили, що турецькій стороні направлять ноту про невідповідність вантажів фітосанітарним вимогам України.

Нагадаємо, що на український ринок вперше вчинила оптова партія картоплі з Узбекистану. Ціна становить від 15 до 17 гривень за кілограм.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, придбавши пельмені в магазині торгової марки "Єрмоліно", українка прийшла додому і закинула їх варитися. При помішуванні моторошна знахідка відбила їй апетит.

Також портал Знай.uа писав, що покупець купував продукти в супермаркеті АТБ, а коли підійшов до полиці з м'ясними товарами, то був обурений. На вітрині лежали курячі окости, під стрейч-плівкою яких сиділа муха.