Відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії Харків в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

В даний момент кількість переглядів вже перевалила за 600 000.

Камера спостереження, яка перебуває на сходах земельної банку, зафіксувала дозвілля молоді у вільний від навчання час. Хлопці вирішили зробити громадський туалет в центрі міста прямо на сходинках будівлі банку і паркової зони. Також до них пару разів навідувалася поліція, перевірити як справи у хлопців.

Втім, молодих людей періодичні візити правоохоронних органів не сильно хвилюють. Молодь продовжує використовувати стіни скверика для того, щоб сходити по малій нужді.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Дивує інше: чому дане відео стало настільки популярним на YouTube? На жаль, це, швидше, питання філософії. Куди важливіше те, що поліція поки ніяк не може вплинути на ситуацію. Між тим, вбиральню у центрі Харкова привертає все більше людей, не готових шукати цивілізований туалет.

Портал «Znaj.UA» нагадує про те, що другого червня у Харкові активісти «Національного корпусу» знесли бюст маршалу Георгію Жукову.

«Знай» повідомляв про те, що недалеко від Палацу спорту у Харкові, де мав відбутися з'їзд партії «Довіряй справах» (партія належить Кернесу і Труханова) зібралися націоналісти.

Раніше ми писали про те, що у Кернеса закупили ялинки за ціною в 250 тисяч за штуку.