2 червня під Дніпром жінка виявила під мостом собаку, що скулила, з двома глибокими ранами, нанесеними людиною.

Олена написала: «Я все частіше замислююся, хто живе поруч з нами? Яким словом можна назвати цих… Які без докорів сумління б'ють, а потім, вранці, викидають собаку в канал для загибелі».

Мешканка Підгорного викликала ветеренара, який безкоштовно надав допомогу собаці. Жінка поселила собаку в свій сарай. Протягом найближчих 4 днів ій знадобляться антибіотики.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Дуже прошу небайдужих людей допомогти долікувати його і прилаштувати в добрі руки. Це пес, білий, з рудим вушком, добрий, на вигляд 2 — 3 роки. Він поїв і встав на лапи. Махає хвостиком. Думаю, він не розчарований у людях і, як і раніше, їм довіряє… Мій телефон: (098) 035-53-17», — повідомила Олена.

Сейчас собаке гораздо легче

Нагадаємо, що суд визнав законним рішення Київської адміністрації про заборону роботи шапіто з тваринами на території столиці. КМДА заборонила пересувні цирки з тваринами ще в листопаді 2017 року.

Як повідомляв портал Знай.uа, фото з дикими тваринами, так само як і «контактні зоопарки» та використання тварин у цирках, особливо пересувних, – мерзенне і поширене явище в Україні.

Також портал Знай.uа писав, що в українських цирках, океанаріумах і зоопарках продовжують знущатися над тваринами, незважаючи на закони. Новим словом у кривавому бізнесі стали так звані контактні зоопарки, де відвідувачам дозволяють не тільки подивитися на тварин, а й контактувати з ними.