Одесити стурбовані станом знаменитого пам'ятника архітектури в Одесі.

Про це пишуть у групі "Подслушано | Одеcса".

В Одесі на вулиці Гоголя руйнується пам'ятка архітектури Будинок Фальц-Фейна, відомий як "будинок з атлантами". Зараз будівля перебуває в аварійному стані.

У зв'язку з тим, що влада не займається реставрацією пам'ятника, одесити самостійно встановили сітку, щоб ліпнина не падала перехожим на голови.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У коментарях під записом місцеві жителі пояснюють, що, можливо, пам'ятники спеціально доводять до такого стану, щоб побудувати на їх місці нові висотки.

"На цьому місці виросте нова "Перлина", "Біль", "Атланти вже не ті", "такі будинки не можна руйнувати. У Львові ще старше будинку є у відмінному стані. У нас же спецом доводять до розрухи щоб продати місце", - пишуть одесити.

Нагадаємо, в мережі показали, як жив найдорожчий район Києва в 1990-х. Це одна з найкрасивіших і найдавніших частин Києва.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві розвалюється одне з семи чудес України.

"Знай.uа" писав, що під Севастополем розбили пам'ятник загиблим на війні кримським татарам.