У Дніпрі біля будівлі міськради працівники державного підприємства "Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут трубної промисловості ім. Я. Ю. Облоги" влаштували митинг.

Про це повідомляє портал «Depo.Дніпро»

Стало відомо, що працівники вимагають знизити земельний податок для підприємства з 3% до 1%. Оскільки до лютневого рішення міської ради від 2018 року, інститут платив лише 1% земельного податку.

Згідно із зверненням від працівників, підприємство не фінансується з держбюджету, тому не має змоги платити підвищений податок.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто відзначити, що мітинг зібрав невелику кількість людей, більшість з яких рятуються від сонця під парасольками.

Нагадаємо, що більше 500 шахтарів під будівлею Кабміну вимагають виплатити борги, повернути соціальні пільги та державну підтримку вугільної промисловості. Серед мітингувальників переважно шахтарі з Львівщини та Волині, деяким з яких не виплачують зарплати по півроку.

Як раніше повідомляв портал «Знай.ua», у Росії в адміністративному центрі Свердловської області Єкатеринбурзі третій день проходять стихійні мітинги проти будівництва собору РПЦ біля місцевого Драматичного театру. На знак протесту активісти закидали резиденцію патріарха РПЦ в Москві димовими шашками.

Також портал «Знай.uа» писав, що 15 травня тисячі активістів Авто Євро Сила зібрали під Верховною Радою багатотисячний мітинг - євробляхери вимагають від парламенту і уряду перегляду акцизу на розмитнення автомобілів.