У Дніпрі 4 червня сталися сутички зі стріляниною, в яких брали участь десятки людей. На місце інциденту прибуло декілька екіпажів поліції, а також спецпідрозділ КОРД. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції в Дніпропетровській області, передає "Сьогодні".

Як з'ясувалося, подія трапилася на вулиці Берегова — там група невідомих чоловіків у балаклаві вишикувалася під будівлею, з якої напередодні був знятий арешт. За даними журналістів, конфлікт розгорівся між власником і орендарем будівлі.

Всього в інциденті брало участь кілька десятків осіб, частина з яких поліцейським вдалося затримати.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"На вулиці Берегова стався конфлікт. На місце інциденту виїхали патрульні і співробітники тактико-оперативного реагування. Припинили конфлікт і затримали людей. На місце викликали слідчо-оперативну групу Амур-Нижньодніпровського відділення поліції. У конфлікті ніхто не постраждав" повідомили в прес-службі.

зараз поліцейські з'ясовують причини і обставини події.

Задержание на Береговой

Geplaatst door Информатор op Dinsdag 4 juni 2019

Нагадаємо, що київському метро пасажири влаштували жорстоке побоїще: весь вагон залитий кров'ю.

Як повідомляв Знай.uа, підлітки влаштували запеклу бійку, наслідки вражають.

Знай.uа писав, що кілька молодих дівчат подрались у самому центрі Києва.