У Рівненській області відбулась курйозна ДТП, внаслідок якої рятувальникам довелося відмивати трасу... від клею ПВА.

Інцидент стався на автодорозі М-06 поблизу с. Синив Гощанського району, передає ДСНС у Рівненській області. Як з'ясували рятувальники, що приїхали на виклик, у автомобіля Mercedes-Benz413 перекинувся напівпричеп, доверху наповнений клееп ПВА. Внаслідок цього вся дорога виявилася у клеї.

На щастя, постраждалих у результаті ДТП немає. Рятувальники оперативно, протягом півгодини, відмили дорогу за допомогою шланга.

Нагадаємо, у реанімації київської лікарні №7 помер 5-річний Кирило Тлявов. Хлопчикові прострелили голову п'яні поліцейські, які стріляли по пляшках в Переяславі-Хмельницькому.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, у центрі Харкова сталася резонансна автомобільна аварія, на цей раз не обійшлося без постраждалих.

Також Знай.uа писав, у Дніпрі, на вулиці 20-річчя Перемоги до правоохоронців звернувся небайдужий перехожий і заявив, що знайшов невідомого чоловіка у калюжі крові.