З'явилася інформація, що співробітників поліції Переяслава-Хмельницького Київської області Володимира Петровца та Івана Приходька, які проходять у справі про вбивство п'ятирічного хлопчика, раніше вже звільняли з правоохоронних органів.

Про це стало відомо завдяки повідомленням народного депутата від БПП Мустафи Найєма.

"Відомо, що обидва підозрюваних працювали в ДАІ, а один з них – в спецпідрозділі "Кобра". Більше того, обидва співробітника раніше вже звільнялися зі служби. Іван Приходько раніше працював у ДАІ, водієм в секторі матеріального забезпечення Голосіївського райуправління МВС. У 2015 році став командиром відділення взводу в 5-й роті київської поліції. У 2016 році звільнений з поліції за невідповідність і вже на наступний день відновлений на посаді рішенням Окружного адмінсуду Києва", – написав він.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, у Львові безслідно зникла 13-річна дівчинка: батьки благають про допомогу.

Як повідомляв Знай.uа підозрюваний у розстрілі дитини коп приголомшив зізнанням.

Знай.uа писав, справа мажорки Зайцевої отримала несподіване продовження.