У Києві співробітники поліції затримали крадія, який намагався вкрасти велосипед.

Про це повідомляють на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

За словами затриманого, його знайома запропонувала вкрасти велосипед, який стояв поруч із залом ігрових автоматів. Але вже через десять хвилин співробітники Подільського управління поліції затримали чоловіка, якого звати Валерій.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Варто зауважити, що до цього злодій-невдаха вже потрапляв у в'язницю чотири рази. Він потрапляв за грати за грабіж, вбивство і два рази за крадіжку. Цього разу він був затриманий у порядку статті 208 КПК України, відкрито кримінальне провадження за статтею 185 КК України ("крадіжка").

Нагадаємо, що у центрі Києва орудує банда грабіжників, які в різний час доби нападають на перехожих і забирають цінні речі. Зловмисників навіть не зупиняє той факт, що на вулиці ще не темно і поруч безліч людей і охоронців закладу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", щодня поліцейські отримують сотні заяв про крадіжку, і кожен, особливо житель мегаполісу, не застрахований від пограбування. Жінка намагалася витягнути гроші або інші цінні речі з барсетки покупця, який у цей момент відволікся на товари і не помічав небезпеки.

Також портал "Знай.uа" писав, що в одному з миколаївських магазинів для дорослих, що на вулиці Московській, дві подруги викрали ледь не найдорожчий товар.