Суд Києва виніс вирок чоловіку, який скоїв розбійний напад на 12-річну дівчинку. Як повідомляє Державне бюро розслідувань, зловмисник - сержант поліції ГУ Нацполіції.

Суд визнав копа винним у скоєнні злочину, передбаченого ст. 187 ККУ (розбій). Його позбавили права займати посади в органах внутрішніх справ Нацполіції і засудили до трьох років позбавлення волі.

поліція
поліція

Варто зазначити, що злочин було скоєно 20 грудня 2018 року у сквері "Героїв Севастополя" у ліцеї "Престиж" у Києві. Поліцейський зупинив 12-річну школярку і, погрожуючи їй ножем, змусив віддати мобільний телефон. Дівчинка відмовилася, тому коп притиснув до її обличчя ніж і силою відібрав гаджет. Слідство встановило, що у момент скоєння злочину чоловік був п'яний.

Поліція
Поліція

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, підозрювані у вбивстві хлопчика копи приголомшили заявою.

Раніше Знай.uа повідомляв, Пальчевський передбачив дії Зеленського у справі вбивства хлопчика.

Також Знай.uа писав, Зеленський вирішив долю винуватців загибелі 5-річного Кирила.