У мережі студія "Квартал 95" показали свої пікантні фото. Зірка "Кварталу 95" Олена Кравець шокувала шанувальників новою дуже відвертою світлиною.

Так, головна зірка студії Кварталу опублікувала фото, де сидить в ліжку, на ній еротична білизна синього кольору, ноги ледь прикриті ковдрою, а в руках Олена тримає тістечка.

Схоже, літня спека не залишає вибору, як тільки роздягтися.

Олена Кравець

Зірка "Кварталу 95" підірвав мережу голим фото

Актор студії "Квартал 95" і друг президента України Володимира Зеленського вразив відвертим фото. Так, дійсно, спека змушує роздягатися і зірки не відстають від загальноприйнятого тренду.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Так, на сторінці "Кварталу 95" в Instagram з’явився провокаційний знімок, на якому гуморист Степан Казанін позує в дуже цікавому образі. На голе тіло артист надягнув лише краватку-метелик, а на руках манжети від сорочки. Степан тримає в руці папку і щось там читає.

"Як працювати в літню спеку? А ось так!😎 ",- підписав знімок Казанін.

Нагадаємо, зірки "жіночого кварталу" показали себе у всій красі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка Кварталу 95 показалася у крихітному купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.