Серіал "Чорнобиль" від американської компанії HBO б'є всі рекорди. Він вже став одним із найпопулярніших серіалів сьогодення й повернув інтерес до трагедії, яка сталася у 1986 році - вибух на Чорнобильській АЕС. У мережі показали, як зараз виглядає "Рудий ліс" - місце, яке першим отримало величезну дозу радіації після аварії реактора.

Відео з'явилося на сторінці "Dronarium Україна" в соціальній мережі Facebook.

"Без підпису це відео — одне мільярда типових кадрів з дрона початківця пілота. Без підпису. Але на відео, насправді, одне з найбільш брудних місць Зони відчуження - "Рудий ліс". Та дорога, що веде від Чорнобильської атомної станції в місто Прип'ять. Через "міст смерті". Той самий, на якому була добре видна пожежа на станції в перші години після катастрофи. Той самий, який прийняв на себе першу хмару частинок з палаючого реактора. Той самий, який за легендами вбив масу цікавих прип'ятчан", - йдеться у підписі до відео.

Рыжий лес и мост смерти. Кадры с дрона

Без подписи это видео - одно их миллиарда типичных кадров с дрона начинающего пилота. Без подписи. Но на видео, на самом деле, одно из самых "грязных" мест Зоны отчуждения - "Рыжий лес". И дорога, ведущая от Чернобыльской атомной станции в город Припять. Через мост смерти. Тот самый, на котором хорошо виден был пожар на станции в первые часы после катастрофы. Тот самый, который принял на себя первое облако частиц с горящего реактора. Тот самый, который по легендам убил массу любопытных припятчан.... Мы часто бываем в Зоне и у нас обширный архив аэрокадров. От 4 энергоблока ЧАЭС до города-призрака Полесского..... stay tuned #dronarium #chernobyl #pripyat #aerial #Чорнобиль #чернобыль

Geplaatst door Dronarium Украина op Woensdag 5 juni 2019

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У міні-серіалі "Чорнобиль" HBO показано наслідки вибуху, велику операцію з ліквідації і подальше розслідування катастрофи. Серіал зберігає відчуття постапокаліптичної пустки, де бродять бездомні собаки, а рослинність проростає в будівлі без вікон. Він увесь час тримає в напруженні.

Нагадаємо, відомий український телеканал покаже гучний серіал "Чорнобиль": де і коли дивитися.

Як повідомляв Знай.uа, зону відчуження показали в романтичному підтексті: Чорнобиль таким ще не бачили, яскраві фото.

Знай.uа писав, фінал "Чорнобиля" від HBO: де і як знімали найпопулярніший серіал.