Міжнародні авіакомпанії продовжують відкривати для українців легкі шляхи в Європу.

Агентство "Інтерфакс-Україна" повідомила про те, що в найближчому майбутньому рейси в Париж і Краків стануть ще доступнішими.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згідно з випущеним релізу, вже з одинадцятого червня українська авіакомпанія SkyUp запустить рейс рейс з Харкова до Парижа (Франція). Сімнадцятого червня ірландський лоукостер Ryanair відкриє для харків'ян напрям на Краків (Польща).

Рейс до Парижа буде здійснюватися двічі на тиждень, по вівторках і п'ятницях. Будь-який охочий подивитися на Ейфелеву вежу зможе полетіти в 3:50 понеділка і в 8:25 по п'ятницях. Вартість найдешевшого квитка становитиме приблизно 2300 гривень.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

В Краків теж можна буде полетіти або в понеділок, або в п'ятницю. З Кракова до Харкова літак буде вилітати о 9:45, назад виліт запланований на 13:25. Мінімальна вартість квитка складе близько шістдесяти євро. Ціни, зрозуміло, не дешеві, зате радує доступність нових напрямків, харків'яни давно цього чекали. Можна припустити, що іноді на авіаквитки в Париж і Краків будуть доступні знижки, втім, це вирішить керівництво авіаперевізників.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували "полювання" на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.