У неділю, 9 червня, у Житомирській області нещадна стихія шокувала місцевих жителів. В регіоні пройшла сильна злива з градом і грозою.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Очевидці почали знімати негоду і стверджують, що за лічені хвилини льодом завалило дорогу і узбіччя траси Житомир – Бердичів. Водії зменшували швидкість, а деяких і зовсім відкинуло в кювет.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Чудова літня погода))) десь між Житомиром і Бердичевом", - сказано у підписі до відео.

"Житомиробленерго" надав інформацію, згідно з якою негода залишила без світла понад 200 населених пунктів у 24 районах області. Аварійно-відновлювальні бригади працюють в посиленому режимі. Станом на ранок, 10 червня, знеструмленими залишалися 36 населених пунктів.

Користувачі мережі відзначають, що сніг на дорозі лежав ще близько години, поки остаточно не розтанув.

Раніше повідомлялося, що в Дарницькому районі Києва сильний ливень затопило підземні переходи на території житлового масиву "Позняки" на Лівому березі.

За словами очевидців, це при тому, що злива йшов не більше, ніж 10 хвилин. Можна зауважити, що місцеві жителі пов'язують черговий потоп з активним будівництвом висотних будинків.

"Треба більше будувати висоток в Києві. І спа у нас буде скрізь. І не тільки при дощі", "Побудуйте ще парочку ТРЦ і висоток…", "І так кожен рік", — пишуть у коментарях користувачі мережі.

Нагадаємо, погода готує українцям новий удар.

Як повідомляв Знай. ua, Київський мікрорайон пішов під воду.

Також Знай. ua писав, що у Києві сильний злива затопили вулиці, люди не можуть пересуватися.