Курс гривні знову пошатнувся через чутки про дефолт. Спеціалісти розповіли, що може стабілізувати ситуацію на міжбанку та втримати гривню.

Про це пише UBR.

На сьогодні, за словами економістів, додатковий попит на гривневі ОВДП з боку іноземних інвесторів допоможе відносної стабілізації національної валюти. За прогнозами аналітиків, у найближчі кілька тижнів курс гривні не повинен опуститися нижче позначки 27 грн./$.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

прогнози

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Також спеціалісти говорять, що під тиском попиту на іноземну валюту з боку імпортерів енергоносіїв (Нафтогаз тощо) та платників дивідендів, курс долара може сягнути позначки в 27,7 грн/дол.

"Один з основних ризиків — це девальваційні очікування, які дуже легко прокидаються, якщо починаються обговорення, і пов'язані з цим сумніви щодо спроможності України оплачувати свої зовнішні борги"— говорить економіст.

Нагадаємо, в українців відберуть житло за несплату комуналки.

Як повідомляв Знай. ua, на що українці спускають нечувані суми.

Також Знай. ua писав, що українці можуть собі дозволити на мінімалку.