Українські герої на Донбасі дали гідну відповідь на атаку терористів. ЗСУ знищив військову техніку бойовиків та ліквідували кількох з них.

Такі дані повідомили вранці, 14 червня у прес-центрі Об'єднаних сил.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За повідомлення штабу, за минулу календарну добу терористи на Донбасі активізувались, але за це відповіли по повній. Серед тероритистів були великі втрати, як у військовій техніці так і в особистому складі, що стало результатом ефективної оборони Збройних сил України.

ООС

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, яке не суперечить Мінським домовленостями. За даними розвідки тринадцятого червня один окупант отримав поранення, а також були знищені один вантажівка і гаубиця Д-30 (122-мм)".

У той же час повідомили про ситуацію в деяких медичних установах ОРДЛО. За словами Олександра Чернова, втрати терористів в районі Попасної/Бахмутки, щонайменше двоє терористів потрапили під вогонь українських захисників.

"На 20:00 до світанку 14 червня. Первомайськ: мінімум 1 оркотруп. Кадіївка (Стаханов): мінімум 1 оркотруп і 1 свіжопоранени орк".

Нагадаємо, Служба безпеки України затримала ворога України, який п'ять років тому на Донбасі проводив так званий референдум.

Як повідомляв раніше Знай.ua, співробітники Служби безпеки України викрили банду пропагандистів, які ормували так звані "паспорти регіонів" та активно вели агітацію в соцмережах. Всі ці дії наносили шкоду безпеці країни.

Також портал Знай.ua писав, що Українські герої за крок від перемоги, рідну землю виривають по клаптику