Предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній розповів, що дивився серіал «Молодий Тато» з Джудом Лоу, а також те, що любить класичну музику.

Про це митрополит розповів в інтерв'ю «Радіо Новий час».

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Епіфаній
Епіфаній

За його словами, він не схожий на головного героя серіалу про Папу Римського.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Є певна різниця, в тому серіалі Папа був дуже закритий. Але для предстоятеля Православної церкви треба бути відкритим, і ми скрізь позиціонуємо, що ми є відкритою церквою українського народу", — говорить Епіфаній.

Крім того, митрополит розповів про свої музичні смаки.

Епіфаній
Епіфаній

"Мені подобається класична музика у цілому, українська народна музика, навіть сучасні певні виконавці", — зізнався Епіфаній.

Також він розповів, що у нього сильна нестача часу на музику та будь-який інший дозвілля, так як "з ранку до ночі або заходу, або зустрічі, або вирішення питань, богослужіння".

митрополит Епіфаній
митрополит Епіфаній

"Для певного дозвілля вільного часу у мене як такого немає. Тому я намагаюся робити все, щоб хоча б трохи часу можна було виділити для того, щоб рухатися. Тому що молода людина повинна більше рухатися, а не перебувати тільки в кабінеті, але на жаль, і для цього часу не вистачає. Кожен вечір я намагаюся прогулятися на свіжому повітрі, і в той же час використовувати з користю для інших, тобто, спілкуючись і вирішуючи ті чи інші питання", — уклав Епіфаній.

Серіал "Молодий Тато" зняли спільно з урядом Іспанії, Італії і Франції.

Сюжет розповідає про 47-річному американському кардинале, який став одним з наймолодших в історії Пап Римських. Серіал вийшов в 2016 році, всього в ньому 10 серій.

Нагадаємо, Філарет пішов війною на Томос і готує церковний розкол

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Українцям назвали "божественний" дохід української церкви

Також Знай.ua" писав про те, що Філарет терміново скликає Собор