У шахті "Центральна" ДП "Торецьквугілля" (м.Торецьк, Донецька обл.) сталася страшна трагедія - через обвал породи загинула одна людина.

Цю інформацію повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

За даними ДСНС, у шахті працювало 119 гірників.

Надзвичайна подія сталася на горизонті 1146 м на дільниці №42 внаслідок раптового викиду вугільно-газової суміші.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"На аварійній ділянці перебувало 2 гірники, один врятувався самостійно. 15 червня о 3:15 знайдено тіло другого гірника, 1983 р.н. Робота шахти призупинена, гірників піднято на поверхню". розповіли у держслужбі

Як повідомляв портал "Знай.uа", велику популярність в мережі отримав ролик, в якому українцям нагадали про те, як починалася окупація східної України та військові дії на Донбасі. П'ять років тому в цей день українці опинилися в іншій реальності.

Також "Знай.uа" писав, що в результаті вибуху обвалилася фасадна стіна на желатиновому заводі в Лисичанську. Прибулі на місце інциденту рятувальники виявили під завалами тіло працівниці.