Цілий тиждень в Україні панувала небувала спека, а дощі були розкішшю лише в деяких регіонах країни, в повітрі накопичилося достатньо вологи. Вже з понеділка зайва волога почне випадати проливними дощами та грозами. На допомогу грозовому фронту з північного заходу, прийдуть конвективні грозові освіти над Україною і протягом усього тижня синоптики обіцяють дощі, а разом з тим і деяке зниження температури.

У понеділок, 17 червня, грозові дощі прийдуть на західну Україну, зачепивши частину центральних та північних областей. На заході країни температура знизиться на 5-6 градусів – до +24-26. У центрі всього на пару градусів. Але південь і схід України будуть як і раніше під палючим сонцем.

У вівторок, 18 червня, грозовий фронт просунеться далі в центр і на схід України. На Волині буде хмарно. Аналогічна погода пануватиме і на півдні і сході країни. Температура повітря на заході, півночі і в центрі України знизиться до +24-28 градусів. На решті території і далі буде спекотно.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

У середу, 19 червня, погода буде схожою з попереднім днем. За винятком того, що смуга грозових дощів розтягнеться до північного сходу країни і очікується зниження температури на 3-4 градуси.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У п'ятницю, 21 червня, повертається спекотна літня погода. Правда дощі підуть з центральних регіонів лівобережної України. Температура збережеться все так само високою – до +30-31 градуси.

Нагадаємо, погода в Україні розвернеться на 180 градусів: стихія вдарить в самий найневдаліший момент.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" В Одесі ціла вулиця пішла під воду.

Також "Знай.ua" писав про те, що Шалена стихія остаточно добила українців.