Президент України Володимир Зеленський підписав перший закон. Відео процесу підписання сьогодні оприлюднено у Facebook на офіційній сторінці команди Зеленського.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Президент України Володимир Зеленський підписує перший закон

Сьогодні, 20 червня, президент Володимир Зеленський підписав перший закон. Він стосується нових правил надання відпусток у зв'язку з усиновленням дитини.

"Пане Президенте, дозвольте вас попросити підписати перший закон у своєму житті. Цей закон прийнятий 30 травня 2019 року. За нього проголосували 248 депутатів. Він встановлює нові правила надання відпусток у зв'язку з усиновленням дитини. Це невеликий текст, проте це дуже важливо, оскільки це перший ваш підпис як Президента", - звернувся до Володимира Зеленського голова Адміністрації Президента Андрій Богдан.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Добре", - коротко відповів Зеленський і підписав закон.

Цим законом Верховна Рада України встановила, що в разі усиновлення дитини одному з подружжя надається 56-денна оплачувана відпустка без урахування святкових і неробочих днів.

Також в оприлюдненому відео йдеться про те, як Зеленський разом зі своєю командою реорганізовує Адміністрацію президента України. Зокрема пропонують назву "Адміністрація Президента" замінити на "Офіс Президента" або ж "Офіс глави держави".

У Зеленського хочуть перетворити Адміністрацію президента на орган, що забезпечуватиме аналітичну діяльність президента.

Нагадаємо, що у Зеленського придумали, як повернути українських героїв з полону в Росії.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", що Зеленський замінить Банкову на Український дім: як виглядатиме нова адміністрація президента.

"Знай.ua" також писав про те, що Пальчевський жорстко висловився про списки партії Зеленського.