Відома українська журналістка Яніна Соколова розповіла, як дізналася про те, що у неї рак і чому почала лікування пізніше. Передає телеканал "Україна".

"Це був жовтень місяць. Я була вдома після чергової операції у зв'язку з неправильно встановленим діагнозом. Знайшла в електронній пошті лист. Мені вже вдруге зробили лабораторний аналіз матеріалу, який був видалений після другої операції. І там була закодована певна схема цифр, завдяки яким я, скопіювавши і загугливши, визначила, що це", – поділилася Соколова.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Телеведуча зізналася, що до останнього хотіла зберегти свій діагноз в таємниці. Як відомо, навіть під час лікування вона продовжувала активно працювати. Вона зізналася, що онкологія надихнула її на новий проект.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

"Проект, який ми задумали – це, власне, те, з чим я прокинулася після реанімації. Справжній привід зробити цей сміливий крок і розповісти людям свою історію, історію, яка може надихнути всіх! Перш за все це буде мультимедійний проект, що складається з трьох частин. Перша частина – книга, друга – фільм, і третя – кліп, який буде пов'язаний з саундтреком до фільму під назвою "Я, Ніна", – розповіла Яніна Соколова в програмі "Ранок з Україною".

Нагадаємо, Яніна Соколова відверто розповіла про найстрашніше у своєму житті.

Раніше Знай.uа повідомляв, Яніна Соколова відверто розповіла про боротьбу з раком.

Також Знай.uа писав, Соколова різко обрубала істерику путінського пропагандиста.