Дмитро і Олександра, які нещодавно одружились, мріють про велику сім'ю. Молоде подружжя планує народити аж трьох дітей.

"Щоб дітей було мінімум троє, тому що це, мабуть, правильно – це допомагає світовій демографії. Дійсно хочеться, щоб наша сім'я була великою, тим більше, щоб вона була красивою, розумною і сміливою", - кажуть закохані.

Цікавий факт з’ясувався про Кучеренко і Комарова нещодавно. Незважаючи на те, що їхній роман тривав більше двох років, жити разом вони почали тільки після весілля - поки зняли квартиру в центрі Києва

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після весілля молодята вирушили в коротку романтичну подорож. Про це вони вже сміливо і впевнено розповіли шанувальникам у соцмережі.

"У своїх програмах я обіцяв глядачам, що медовий місяць проведу в Непалі - буду жити в найкрутішому готелі з видом на Еверест. Саші ідея сподобалася, але у неї раз у тиждень ефір на телебаченні, тому у нас було рівно 6 ночей. Ми вирішили вибрати щось більш традиційно для романтичної подорожі і полетіли на Мальдіви", - розповідає ведучий.

Як відомо, нещодавно Дмитро Комаров таємно одужився з українською моделлю і ведучою Олександрою Кучеренко. Пара тихо розписалася в Україні, а вінчалася в Ізраїлі.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, Комаров та Кучеренко розкрили секрет таємного одруження: "У нас була класна відмазка".

Як повідомляв Знай.ua Комаров нарешті розкрив деталі весілля, вінчання і медового місяця.