З'явилися нові подробиці вбивства українця Василя Чорнея, якого роботодавці у Польщі вивезли вмирати в ліс. Передають "Факти".

36-річного чоловіка поховали у рідному селищі у Івано-Франківській області. У Василя залишилися троє дітей, дружина і літні батьки.

Як повідомляється, Василю стало погано на роботі, але власники фірми замість того, щоб викликати швидку, залишили його помирати у лісі. На даний момент роботодавці перебувають під слідством.

Пізніше з'ясувалося, що Василь часто скаржився сестри Дарині, що умови на роботі дуже погані.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вася казав, що йому там дуже важко. Коли мені подзвонив привітати з днем народження, він навіть плакав: "Я хочу додому. Тут нестерпно. Але я не можу повернутися, нічого не заробивши. А роботодавець не платить". Швидше за все, за ті кілька місяців, що Вася там працював, йому жодного разу не заплатили. Я говорила братові кидати цю роботу. Пропонувала вислати йому гроші на дорогу, але Вася не погоджувався: "Я все-таки доб'юся того, щоб мені заплатили. Не можу повернутися зовсім без грошей", - розповіла Дарина.

Сестра не виключає, що Чорнея навіть били на роботі, тому що раніше односельчанин повернувся з того ж підприємства у синцях і без грошей.

З'ясувалося, що чоловіку стало погано від спеки і хімікатів, так як на підприємстві відсутня вентиляція. Родичам вдалося зібрати потрібну суму, щоб привезти тіло Василя додому. Їм так і не повідомили точну причину смерті родича.

Нагадаємо, польская пані поплатиться за "скотське" ставлення.

Раніше Знай.ua повідомляв, український заробітчанин поквитався з начальником кривавою бійнею.

Також Знай.ua писав, юний заробітчанин виїхав за кордон, щоб допомогти родині, але сталося страшне.