У Києві кур'єр служби доставки Glovo побив чоловіка на виході з підземного переходу. Про це повідомляє "Київ Оперативний" у Facebook.

Як розповідають очевидці, кур'єр Glovo котив по підземному переходу мопед, а на виході завів його. Перехожий чоловік зробив мопедисту зауваження за те, що він задимів весь перехід, і вдарив його. Після цього кур'єр Glovo почав жорстоко бити чоловіка шоломом.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

У коментарях більшість користувачів висловили на захист потерпілого і назвали поведінку кур'єра неприйнятною. Ситуація також прокоментувала служба доставки Glovo.

Со слов свидетелей, парень катил по подземному переходу мопед, завёл его при выходе. К нему подошёл мужчина и начал возмущаться, что тот задымил весь переход и ударил мопедиста. Продолжение на видео.... Как думаете, кто прав в этой ситуации?

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 4 juli 2019

Нагадаємо, у Запоріжжя чоловік облив свою дівчину запальною сумішшю і підпалив.

Раніше Знай.ua повідомляв, на Вінниччині воюють два храма. В останнє з зіткнень постраждав священик, якого сильно побили. Швидка забрала потерпілого до лікарні.

Також Знай.ua писав, у соцмережах оприлюднили відео масової бійки, яка відбулася в Алушті. На проїжджу частину виїхав інвалід-візочник, перегородивши шлях одного з автомобілів.