Печерський районний суд Києва зняв арешт з нерухомості українського олігарха та бізнесмена Ігоря Коломойського. Зокрема, арешт зняли з 415-ти об'єктів житлового та нежитлового фондів, а також земельних ділянках по всій країні.

Про це йдеться в ухвалі суду.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Арешт був накладений без доказів пропорційності вартості нерухомого майна, на яке накладено арешт, із розміром шкоди, завданої кримінальним правопорушенням", - йдеться тексті документу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Майно Ігоря Коломойського таким чином було заморожено ще у 2017-му році в рамках розгляду справи про рефінансування "ПриватБанку".

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Зазначимо, що 18 квітня Окружний адмінсуд Києва, вивчаючи справу майже 2 роки, визнав незаконною націоналізацію ПриватБанку за позовом Коломойського до НБУ, Кабміну, Фонду гарантування вкладів фізосіб і Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку. 19 квітня стало відомо, що суд також скасував рішення НБУ від 13 грудня 2016 року, яким визначено перелік пов'язаних із банком фізичних і юридичних осіб. А вже 20 квітня Печерський суд Києва ухвалив рішення про розірвання договору особистої поруки Коломойського по кредитах рефінансування ПриватБанку на суму в 9,2 млрд грн, отриманим до його націоналізації.

Нагадаємо, що "Раз, два та й усе": Коломойський нарешті зізнався, що його пов'язує із Зеленським.

Як повідомляв портал Знай.uа, Коломойський приголомшив заявою про ситуацію на Донбасі: "Конфлікт готувався 20 років".

Також портал Знай.uа писав, що справа проти Коломойського та Боголюбова: США розкрили деталі слідства щодо екоінвесторів ПриватБанку.