Експерт проекту "Топ-модель по-українськи" Сергій Нікітюк з легкістю може приструнити сарказмом навіть найбільш непокірну учасницю. Але якщо слова не допомагають, суддя вдається до кардинальних заходів.

Знімальна група проекту "Топ-модель по-українськи" (Новий канал) повернулася з 2-тижневого відрядженняВ Туреччині зняли відразу три випуски популірного шоу.

Як стало выдомо, Сергія Нікітюка не налякати ні зміями, ні опаришами. А от чи настільки сміливими виявились дівчата?

Так ось. На одному з дефіле приблизно в середині сезону учасниці мали контактувати з різними не дуже милими тваринами – зміями, павуками, опаришами. У багатьох дівчат такі партнери по роботі викликали шок.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Я абсолютно спокійно ставлюся і до павуків, і до змій, і навіть до морським свинкам, – сміється Сергій Нікітюк. – В одному з сезонів нашого реаліті мені для зйомки потрібно було позувати з удавом. Все навколо верещали, а мені сподобалося!"

За словами Никитюка, дефіле з павуками і опаришами нагадало йому дитячі роки.

"У мене є старша сестра, яка страшенно мучила мене в дитинстві, – каже Сергій. – І єдиним моїм інструментом у боротьбі з нею були павуки. Вона моторошно їх боялася. І коли починала наді мною знущатися, а я розумів, що здачі дати не зможу (чисто фізично – я був в два рази менше), то мстився їй з допомогою павуків. Кидав їх сестрі на обличчя, навіть засовував в одяг..."

Прем'єра "Топ-модель по-українськи" відбудеться 30 серпня.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Як повідомляв портал Знай.ua, 24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян.

Також Знай.ua писав про те, що Макс Барських підкорив дівчат свіжим пляжним фото.