Небезпечна ситуація склалася на популярному курорті України. Багатометровий обрив створює небезпеку для відпочиваючих і місцевих жителів, передає Politeka.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В селі Новокостянтинівка (Тубал) Приазовського району (Запорізька область) популярна база відпочинку "Металург" опинилася в буквальному сенсі на краю прірви.

Море вимило величезний шматок берега і тепер недалеко від дороги на базу відпочинку розташовується обрив. У мережі з'явилися фото обриву, який розташований в декількох кроках від стежки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Екологи стверджують, що виною всьому моли, збудовані на березі бази. На кадрах видно, що берег продовжує активно руйнуватися і знаходиться на ньому по-справжньому небезпечно, наступний обвал може статися в будь-який момент, а це є шалено небезпечним для відпочиваючих.

"найважливіше — природні ресурси, від них залежить майбутнє людства. А людство — так неосвічене, що не може цього зрозуміти. Витрачаючи мільйони, на всяку нісенітницю, забуваємо про головне", - пишуть в мережі.

Нагадаємо, українцям показали, що діється в Криму в розпал відпусток.

Як повідомляв Знай. ua, масштабне екологічне лихо поставило життя всього живого під загрозу.

Також Знай. ua писав, що "пахлава медова" з Залізного Порту прогриміла на всю Україну.