Липень 2019 року, як і обіцяли синоптики, видався мінливим – після двотижневого похолодання в Україну знову повертається пекельна спека. Синопики розповіли, чого чекати від погоди у найближчі дні, передає "Сьогодні".

Субота, 20 липня

Дощі та грози очікуються тільки в західних областях. По всій Україні буде спекотно: так, на заході вдень у середньому 25-27 градусів тепла, в центрі і на сході 26-29 градусів, у північних областях від 25 до 28 градусів, на півдні – від 27 до 31 градуса вище нуля.

Неділя, 21 липня

У західних областях пройдуть сильні проливні дощі (правда, без гроз). Температура повітря в Україні підніметься ще на пару градусів і становитиме в середньому по країні 28-29 градусів.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Понеділок, 22 липня

Опади накриють вже не тільки західні, але й центральні та північні області. Вони ж принесуть з собою невелике, на три градуси, падіння температури повітря. Там, де буде сухо, очікується спека – у східних областях до 31 градуса вище нуля, у південних регіонах – до 32 градусів.

Вівторок, 23 липня

Дощі з грозами пройдуть по всій Україні. У західних областях температура повітря вдень становитиме 23-25 градусів, в центрі 21-25 градусів, у північних областях від 21 до 23 градусів, у східних від 24 до 28, і на півдні від 24 до 29 градусів тепла.

Середа, 24 липня

Все ті ж грози і дощі у всіх без винятку регіонах. Стовпчик термометра коливатиметься в тому ж діапазоні, що напередодні.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", погода в Україні в кінці тижня, 18-21 липня, буде хмарною і вологою. Прогнозуються опади.

Також портал "Знай.uа" писав, що у п'ятницю, 19 липня, грозовий фронт повернеться на захід. Але на решті території синоптики прогнозують ясну погоду.