Тимчасове припинення функціонування КПВВ "Майорське" ініціювали в Держслужбі з надзвичайних ситуацій (ДСНС). Там виявили вибухонебезпечний предмет. Про це повідомляють на сайті служби.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"ДСНС ініціює питання про тимчасове припинення функціонування КПВВ "Майорське"… В ході обстеження території біля КПВВ "Майорське" піротехніки знайшли вибухонебезпечний предмет. З метою недопущення загибелі та травмування цивільного населення, яке перетинає КПВВ, територіальним підрозділом ДСНС ініційовано питання тимчасового припинення функціонування КПВВ "Майорське" для додаткового і ретельного обстеження території", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомо, що анонімне повідомлення про замінування КПВВ "Майорське" надійшло в службу поліції "102" о 6:45. Штаб операції Об'єднаних сил вирішив призупинити людей і транспорту через лінію розмежування в межах дорожнього коридору "Горлівка-Бахмут". На час перевірки повідомлення цивільні особи та персонал контрольних служб були евакуйовані в безпечне місце.

Нагадаємо, в Одесі замінували 6 готелів.

Як повідомляв Знай. ua, у Одесі масово замінували ділянки.

Також Знай. ua писав, що на Донеччині замінували найважливіший пункт пропуску.