Відомий український юрист і політичний діяч Віктор Мусіяка пішов з життя. Про це стало відомо в понеділок, 22 липня, передає Politeka.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"По-справжньому страшна і чорна новина цього дня. Таких як Віктор Лаврентійович були одиниці. І ось їх все менше — коло стискається. Він був дуже хороша людина. Кришталево чесний. Порядна. Професіонал з великої літери. Один із самих грамотних і ефективних парламентаріїв", - пише журналістка Соня Кошкіна.

Віктор Мусіяка є одним з авторів Конституції України. Він помер у віці 73 років.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Нехай спочиває з миром. Царство небесне", — пише журналістка.

за Причиною смерті політика став інфаркт. За своє життя він встиг написати близько 120 наукових праць і був одним з авторів Конституції України. В останні роки Він був науковим консультантом Центру Разумкова з правових питань.

У 1994 почав політичну діяльність. Народний депутат України 2-го скликання з квітня 1994 року до квітня 1998 року. З листопада 1995 року до червня 1996 року був постійним представником Президента України у Верховній Раді України. На виборах 2002 року знову потрапив у Верховну Раду за списками блоку "Наша Україна", у який входила очолювана ним партія "Вперед, Україно!".

Нагадаємо, легендарний актор помер прямо на знімальному майданчику.

Як повідомляв Знай. ua, у віці 82 років померла Ліна Медіна.

Також Знай. ua писав, що страшна хвороба забрала життя відомого журналіста, світ сумує.