Під час співпраці з молодими підприємцям було виявлено, що в українців відсутнє розуміння з чого почати та як відкрити свою справу

Так виникла ідея дослідити як організовано підтримку стартапів у найпопулярніших стартап-містах Європи. Команда з членів громадських організацій зустрілась з інноваційними платформами по «вирощенню» стартапів у Кельні, Амстердамі та Гаазі, пише портал "Політека".

Отримавши ідеї, поради та настанови від європейських колег, у 2018 році було презентовано програму «Residence of Startups» для підтримки креативних індустрій та стартапів. В рамках реалізації програми було налагоджено співпрацю зі стартап-програмами Варшави, Кракова, Берліна, Кельна та Амстердама. «Residence of Startups» було підтримано офіційним візитом до Києва представника муніципалітету Амстердаму у листопаді 2018 року. Високий рівень проекту було відзначено податковими експертами з Нідерландів: Тоном Кролом та Марком Фруйтом ван Гертогом, котрі є засновниками компанії «Blue Clue Tax Solutions» та являються європейськими партнерами всесвітньовідомого бренду «Tesla».

Цільовою аудиторією проекту є сучасні прогресивні підприємці, креативна молодь, розробники інновацій, що прагнуть до економічних змін у країні, побудові власної справи та кар’єри.

Проект є виключно громадською ініціативою. «Резиденція Стартапів» – це не комерційний, не політичний проект, що не несе релігійного забарвлення.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

25 липня 2019 року о 13:30 год. у приміщенні ІА «УКРІНФОРМ», вул. Богдана Хмельницького 8/16, відбудеться круглий стіл за ініціативи «Residence of Startups» на тему «Яку підтримку в Україні може отримати стартап?».