Головне управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ зловило на хабарі головного держінспектора митного поста "Бориспіль-аеропорт" Київської митниці ДФС. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

З'ясувалося, що інспектор Київської митниці ДФС вимагав від громадянина кілька сотень доларів, щоб той зміг спокійно пройти митний контроль.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Оперативники спецслужби встановили, що чиновник вимагав від українського громадянина $800. За вказану суму зловмисник обіцяв чоловікові безперешкодне проходження митного контролю, зокрема, перевірку багажу під час прибуття авіаційним транспортом в Україну з однією з країн Східної Азії", - йдеться в повідомленні прес-центру.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Силовики затримали митника в Києві, коли того передавали $400. До цього співробітники СБУ зафіксували отримання зловмисником першої частини хабара.

Затриманій особі повинні повідомити про підозру у вчиненні злочину і обрання запобіжного заходу. В рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 КК тривають слідчі дії. Зараз правоохоронці встановлюють інших посадових осіб, причетних до афери.

Нагадаємо, що радниця голови Дарницької РДА Левади погоріла на хабарі в 650 тисяч грн.

Як повідомляв портал Знай.uа, харківські прикордонники затримали групу азербайджанців, які намагалися дати хабар за в'їзд в Україну.

Також портал Знай.uа писав, що співробітники СБУ затримали чиновників харківського танкового заводу імені Малишева на хабарі.