У вівторок, 23 липня, у селі Ракошино Закарпатської області заступник керівника Державної фіскальної служби у регіоні насмерть збив пішохода. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив речник Генпрокуратури Андрій Лисенко.

"Встановлено, що 45-річний водій позашляховика Volkswagen Touareg, один із заступників керівника ГФС в Закарпатській області, на околиці села Ракошино скоїв наїзд на пішохода - співробітника дорожньої служби, який працював на тій ділянці дороги. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці аварії. Водій Volkswagen Touareg зараз знаходиться у реанімаційному відділенні Мукачівської ЦРЛ", – пише Лисенко.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляється, у результаті ДТП загинув 22-річного Юрей Дідо, працівник служби ремонту доріг.

Особистість чиновника поки не розкрита, але журналіст Віталій Глагола пише, що за кермом сидів перший заступник начальника головного управління ГФС Закарпаття Олександр Гопа.

Нагадаємо, у Львові водій "під мухою" вирішив перевірити рефлекси копів.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові п'яний монстр кермом збив велосипедиста.

Також портал Знай.ua писав, в Україні розроблять унікальну одяг, що рятує від ДТП.