Кремлівська пропагандистська машина не дає нудьгувати своїм глядачам і показала в ефірі одного з російських телеканалів батьків школярів з Авдіївки, які слізно поскаржилися на нібито насильницьку українізацію.

Персонажі підігравали кремлівським фейкам, вони почали скаржитися на директорку-націоналістку, яка виступила проти російської мови в навчальному закладі на лінії фронту. Мами школярів вийшли на відеозв'язок зі студією пропагандистської програми "60 хвилин" телеканалу "Росія 1". Про це пише "Обозреватель".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Одна з жінок почала скаржитися на те, що рішення про перехід на україномовне навчання було прийнято після того, як школа отримала статус опорної. Крім того, вона обурилася тим фактом, що в кабінеті директорки висить прапор УПА.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Нас зібрала класна керівничка і сказала, що наша думка вже не цікава, вже її не питають. Директор школи в статуті вичитала, що освіта має бути тільки українською мовою! Єдине, що можуть трохи піти назустріч, – переходити поступово, не будуть наших дітей карати за російські слова, не будуть знижувати оцінки", – поскаржилася перша мама.

Після цього ведуча передачі, скандальна Ольга Скабеева поставила співбесідникам пряме питання про те, чи дійсно в Україні переслідують російськомовних.

"В місті не забороняють спілкування російською мовою, але в школі насильно змушують переходити. За словами директора нашої школи, вона взагалі б заборонила вивчення російської мови і літератури взагалі по всій Україні!" – відповіла друга мама.

Нагадаємо, топ-пропагандистка Путіна проговорилася про звільнення українських моряків: "Схема така...".

Як повідомляв Знай.uа українці потужно підтримали полонених моряків в російському суді, оплески не вщухали: відео.

Знай.uа писав, Кошовий із Квартал 95 відправив Путіна на Марс, Скабеєва позеленіла від злості: "Капсулу назвемо шпроти".