Із Європи пекельна спека потихеньку переходить на територію України. У найближчі дні на стовпчиках термометрів відбудеться істотний стрибок, а місцями буде більше 30 градусів.

Цю інформацію повідомила на своїй сторінці в Facebook синоптик Наталія Діденко.

Синоптик зазначила, що в найближчі дні температура в Україні буде підвищуватися.

"Температура повітря завтра ще виросте не сильно, очікується 23-27 градусів, але на півдні вже десь вискочить до 28-30 градусів. А протягом суботи-неділі на півдні передбачається 29-33 градусів, в більшості областей України 24-29 градусів. Дощі з грозами найбільш вірогідні на заході і сході. Північ, центр і південь будуть належати переважно сухій сонячній погоді". Наталка Діденко

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

В Києві очікується 24-26 градусів з поступовим підвищенням на вихідних до 26-29, місцями в неділю до +30 градусів, повідомила синоптик. Ймовірність дощу у столиці незначна, максимум десь якісь локальні на околицях.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Дніпропетровщину обрушилася негода, через що постраждали будинки і попадали дерева.

Також портал "Знай.uа" писав, що у понеділок, 1 липня, в столиці Грузії Тбілісі стався землетрус магнітудою 2,9.