Синоптики повідомляють, що на початку серпня в Україні буде досить спекотно, але ночами температура потроху будуть знижуватися, а в кінці місяця можливі і зовсім заморозки на поверхні землі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Метеоспеціалісти кажуть, що серпень буде досить теплим. Вдень в Україні очікується до +30 градусів, а вночі буде спостерігатися зниження температури до +10 - +12 градусів.

Також варто відзначити, що перші два тижні самий теплий клімат на сході і півдні країни - від +26 до +32. У західних і східних областях настане прохолодна погода. Прогнозується мінлива хмарність та дощі, місцями з грозами і сильними зливами.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Не довго вдасться порадіти теплій погоді. Протягом другої половини місяця спека відступить. Вдень температура впаде до +24 - +26 градусів. Також передбачаються опади.

Необхідно додати, що за кліматичними нормами для України середня температура в останній місяць літа становить +17 - +23 градуси.

Нагадаємо, що примхлива стихія пограє на контрастах і нервах українців.

Як повідомляв портал Знай.ua, прогноз погоди від синоптиків на четвер 25 липня.

Також портал Знай.ua писав, що магнітні бурі у серпні влаштують пекельні два дні українцям.