З'явилася інформація про те, що Православній церкві України заборонять проводити служби на честь Дня Хрещення Русі. Про це повідомляють у проросійську телеграм-каналі Правоблог.

Так, за повідомленням блогерів, у День Хрещення Русі 28 липня ПЦУ не будуть служити ні в одному з храмів Софії Київської.

Синод ПЦУ
Синод ПЦУ

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Але чому ці люди дивуються? Підтримувати оскаженілого Порошенка, плювати і очорняти Зеленського і після цього щось вимагати у нової влади?" - пишуть блогери.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, у Сімферополі окупанти розграбували і знищили майно Кафедрального собору святих рівноапостольних Володимира і Ольги Православної церкви України.

Як повідомляв портал Знай.uа, Вселенський патріарх Варфоломій переконаний, що Філарет обрав неправильний шлях. Патріарх зазначив, що Православна церква України є самостійною, як і інші автокефалії.

Також портал Знай.ua писав, ПЦУ різко відреагували на зв'язок Філарета з Росією.