У ЦВК публікують результати, українці завмерли в очікуванні

Як відомо, 21 липня в Україні пройшло голосування на позачергових парламентських виборах. На даний момент центральна виборча комісія опрацювала 99,94% електронних протоколів.

Вже зараз можна судити, що у Верховну Раду проходить 5 партій: "Слуга народу" з 43,16% голосів, "Опозиційна платформа - ЗА ЖИТТЯ" з 13,03% голосів, "Батьківщина" c 8,18% голосів, "Європейська солідарність" з 8,10% голосів і "Голос" з 5,82% голосів.

У справі розстрілу Євромайдана з'явився несподіваний підозрюваний

Управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури повідомило про підозру колишньому керівнику апарату київського суду та його заступнику по справі Майдану. Про це собщается на офіційному сайті ГПУ.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Екс-керівника апарату суду та його заступника, імена яких не називаються, підозрюють внесення неправдивих відомостей до автоматизованої системи документообігу суду при розподілі справ між суддями, які потім заарештовували учасників протесту на Майдані в січні-лютому 2014 року.

СБУ затримала російський корабель

Спеціальний загін Служби безпеки України спільно з Військовою прокуратурою затримали російський танкер NEYMA. Відомо, що це судно блокувала українські військові кораблі в Керченській протоці.

Під час досудового слідства було встановлено, що за прямим наказом вищого керівництва ФСБ РФ представники Прикордонної служби ФСБ вчинили акт збройної агресії проти українських військових кораблів "Нікополь", "Бердянськ" і буксира "Яни Капу" в Керченській протоці.

Стільки доведеться заплатити за навчання у вузах України

У великих українських вузах дешевше вчитися на хіміків і біологів – від 20 тисяч гривень, а найдорожче – на мікробіологів з англійською мовою – понад 70 тисяч гривень.

"Вчитися на спеціальності "Економіка" в "КНУ ім. Шевченка"у цьому році коштує 33 900 гривень (економіка підприємства), що, як не дивно, найбільше на 470 гривень порівняно з 2018 роком, у "Могилянці" – 30 000 гривень на рік, що більше на 2 000 гривень, в КПІ – 30 600 гривень, що дорожче на 2 700 гривень, в "ЛНУ ім. Франка"(фінанси, банківська справа і страхування) – 17 027 гривень, що більше на 2 912 гривень, а в КНЕУ– 27 200 гривень, що більше на 2 700 гривень", – йдеться у повідомленні.

Зеленський різко і без компромісів звернувся до новообраним депутатам

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з майбутніми народними депутатами від "Слуги народу". Зустріч відбулася в Офісі глави держави і тривала близько години.

На зустрічі, крім Зеленського, були також голова офісу президента Андрій Богдан і перший помічник президента Сергій Шефір. Про це повідомляє "Української правди", посилаючись на джерело, присутній на зустрічі.